Retur produse

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 5 zile lucratoare de la denuntarea contractului. SC MULTIBOX NET SRL. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Important

Nu se accepta pentru returnare produsele care au capacul desigilat (unde este cazul), au continutul original alterat, sunt consumate, prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele consumabile (spray-uri, recipiente, solutii, etc) nu se pot returna decat sigilate. Ruperea sigiliului atrage imposibilitatea returnarii produsului. SC MULTIBOX NET SRL. nu poate fi facut raspunzatoare pentru produsele consumabile comandate si desigilate.

Nu se accepta la retur coletele care au mentionata suma de ramburs pe eticheta de transport.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate in totalitate de catre Cumparator iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la primirea returului la sediul nostru.

Nu lipiti direct pe ambalaj original sau pe produs banda adeziva sau alte etichete etc. Folositi o cutie sau folie de protejare.

Produsele returnate trebuie sa fie conforme pentru revânzare

Cititi mai mult in Termeni si conditii

Formular retur: