Termeni si conditii

Folosirea site-ului www.multibox.ro, trimiterea unei comenzi, reprezinta acordul dumneavoastra cu “Termenii si Conditiile” prezentate in site. Cititi cu atentie si daca nu sunteti de acord cu “Termenii si Conditiile” va rugam sa nu utilizati acest site.

Ne rezervam dreptul de a face modificari ale acestor “Termeni si Conditii” fara o alta notificare.

Ne rezervam dreptul ca in cazul anumitor comenzi sa cerem plata integrala sau partiala in avans.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii.

Definire termeni

Cumparator – persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.
Vanzator – SC MULTIBOX NET SRL, avand sediul social in Brasov, Str Lunga 117,  CUI: RO 18228762, Nr. reg. com: J08/3068/2005
Produs – orice bun mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Cumparatorului.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Produsele si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Produse si sa faca plata acestora.
Contract – factura emisa de catre Cumparator catre catre Vanzator ce insoteste orice comanda acceptata. Factura poate fi proforma sau finala.

Documente contractuale

Acceptarea unei comenzi din partea noastra are loc in momentul in care vi se emite factura sau dupa caz factura proforma. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda fara factura ca avand valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intra in vigoare la emiterea facturii de catre Vanzator. “Termenii si Conditiile” vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie (unde este cazul) emis de catre Vanzator.

Comanda

Puteti face o comanda la noi prin formularul „Cumpara produse”. Dupa comanda, veti primi un email de confirmare in care vor fi enumerate detaliat produsele comandate, modalitatea de plata, modalitatea de livrare si datele personale. Daca observati o eroare in comanda dumneavoastra va trebui sa ne contactati imediat. Daca aceasta nu se intampla, intelegem ca acceptati detaliile comenzii (preturi, produse, date de livrare sau facturare, etc) asa cum sunt ele scrise.

Refuzul comenzii

La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin email de motivul refuzului.
Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda daca:
– produsul comandat nu este pe stoc
– plata dumneavoastra nu a fost finalizata in cazul platii cu cardul sau transfer bancar.
– a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului
– nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveti sub varsta legala, ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat, etc…)

Produse

Produsele comercializate prin intermediul SC MULTIBOX NET SRL sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, precum si instructiuni de utilizare, acolo unde este cazul.

Va rugam solicitati operatorului de vanzari verificarea compatibilitatii produselor comandate. Operatorii de vanzari SC MULTIBOX NET SRL pot face verificari asupra compatibilitatii produselor comandate numai in masura in care acestea le sunt cunoscute. Compatibilitatile pot fi verificate consultand specificatiile producatorului. Orice reclamatii ulterioare achizitionarii produselor si desigilarii acestora nu vor fi luate in considerare.

Imaginile produselor din magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi cateodata fata de produsul ce-l prezinta, in functie de furnizorii cu care lucram. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa SC MULTIBOX NET SRL face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat.

Garantie

Toate produsele comercializate de catre SC MULTIBOX NET SRL, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Veti primi la livrare pentru fiecare produs care beneficiaza de garantie un certificat de garantie cu toate detaliile centrului de service care asigura reparatiile pe durata termenului de garantie.

Retur produse

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 5 zile lucratoare de la denuntarea contractului. SC MULTIBOX NET SRL. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Important

Nu se accepta pentru returnare produsele care au capacul desigilat (unde este cazul), au continutul original alterat, sunt consumate, prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele consumabile (spray-uri, recipiente, solutii, etc) nu se pot returna decat sigilate. Ruperea sigiliului atrage imposibilitatea returnarii produsului. SC MULTIBOX NET SRL. nu poate fi facut raspunzatoare pentru produsele consumabile comandate si desigilate.

Nu lipiti direct pe ambalaj original sau pe produs banda adeziva sau alte etichete etc. Folositi o cutie sau folie de protejare.

Produsele returnate trebuie sa fie conforme pentru revânzare

Conditii generale de returnare
Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca SC MULTIBOX NET SRL. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

SC MULTIBOX NET SRL. poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Procedura de retur
Se va completa de catre cumparator formularul online de retur cu toate detaliile cerute. Cerere de retur va fi verificata si procesata. Un reprezentant al firmei SC MULTIBOX NET SRL va lua legatura cu cumparatorul si va trimite in scris (email) pasii ce trebuie urmati pentru finalizarea returului. Produsul original cu toate piesele, documentele, garantia si ambalajul nedeteriorat, se va trimite catre SC MULTIBOX NET SRL. La livrare produsele trebuie ambalate in saci sau cutii astfel incat sa nu se deterioreze ambalajul original. Costurile de livrare vor fi suportate de catre cumparator, exceptand cazurile in care produsele au fost livrate gresit sau cu defecte de functionare. Produsele primite in retur vor fi verificate de catre SC MULTIBOX NET SRL. Produsele se vor inlocui sau se va achita contravaloarea lor.

Produsele primite defecte
In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a SC MULTIBOX NET SRL. sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului. In cazul produselor livrate cu defecte de functionare cheltuielile de retur si inlocuire vor fi suportate de catre vanzator.

Modul de livrare a produselor returnate
Produsele returnate, aflate in ambalajul original nedeteriorat, impreuna cu toate componentele, instructiunile si etichetele, se vor introduce, in cutii sau folie de protejare, pe care se va aplica formularul de transport de catre firma de curierat.

Nu lipiti direct pe ambalaj original banda adeziva sau alte etichete etc. Folositi o cutie sau folie de protejare.

Pastrati intacte produsele, componentele si ambalajele originale. Produsele trimise in ambalajele originale, pe care au fost aplicate formulare de transport, banda adeziva, vor fi refuzate la retur.

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

Dupa pregatirea coletului de retur va rugam sa ne anuntati pentru a trimite firma de curierat. Comenzile livrate prin Posta Romana se trimit de catre client folosind aceeasi metoda de livrare.

Costul transportului produselor returnate de la SC MULTIBOX NET SRL. catre cumparator si de la cumparator catre SC MULTIBOX NET SRL revine in responsabilitatea clientului, exceptand cazurile in care produsele au fost livrate gresit sau cu defecte de functionare.

Plata returului se va face dupa primirea produselor, in termen de 30 de zile calendaristice, prin transfer bancar in contul clientului sau prin mandat postal cu remitere la adresa de livrare a clientului.

Raspundere

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre vanzator a oricarei din obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

Raspunderea folosirii produselor achizitionate revine Cumparatorului care este obligat sa citeasca si respecte in totalitate informatiile prezentate pe/in ambalajul fiecarui produs si sa respecte regulile de montare/utilizarea aferente acestora.

Reclamatii

Reclamatiile privind calitatea produselor sau serviciilor noastre se pot face catre:

Inregistrarea ca membru

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Securitatea datelor personale

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Informatiile furnizate catre SC MULTIBOX NET SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. SC MULTIBOX NET SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata.

Plata cu cardul

Daca optati pentru plata online cu cardul, www.multibox.ro nu solicita si nu stocheaza in nici un fel date despre cardul dumneavoastra, acest serviciu fiind externalizat.

Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.